Archives : Code Arts and Crafts

27 oktober - 28 oktober 2018

Godot is een gratis open source videogame engine waarmee beginners aan de slag kunnen om game-ervaringen te creëren.

24 maart - 31 maart 2018

Blender is een gratis open source 3D-modeling software, gebruikt voor animatie...

1 april - 8 april 2017

Following up to our introduction to 3D modeling in February/March, we organise a more advanced workshop on Blender for 3D printing. During these two Saturday afternoons we will be exploring tools and techniques for parametric and generative design.

25 februari - 4 maart 2017

Blender is een gratis open source 3D-modeling software, gebruikt voor animatie, video games, ...

30 april 2016

Blender is een krachtige, gratis en open source 3D-modelling software, gebruikt voor animatie, video games...

16 mei 2015

Code, Arts & Crafts is een creatief platform waar kunstenaars, ontwerpers, makers en studenten hun nieuwe projecten en experimenten, gerealiseerd met Processing en/of Arduino, kunnen voorleggen, ontwikkelen en bespreken.

14 maart 2015

Code, Arts & Crafts is een creatief platform waar kunstenaars, ontwerpers, makers en studenten hun nieuwe projecten en experimenten, gerealiseerd met Processing en/of Arduino, kunnen voorleggen, ontwikkelen en bespreken.

14 februari 2015

In februari gaan de maandelijkse Code, Arts & Crafts-sessies opnieuw van start. Code, Arts & Crafts is een creatief platform waar kunstenaars, ontwerpers, makers en studenten hun nieuwe projecten en experimenten, gerealiseerd met Processing en/of Arduino, kunnen...

17 mei 2014

Code, Arts & Crafts is terug met een nieuwe formule die gebaseerd is op zijn originele missie: het volgen van jullie projecten. Twee keer per maand kunnen jullie Julien Maire & Luc Hanneuse ontmoeten in FabLab.iMAL waar ze jullie helpen en...

1 juni - 22 juni 2013

Mechatronica is een combinatie van mechanica, elektronica en (meer recentelijk) informatica om programmeerbare mechanische machines te ontwerpen. Tijdens deze workshop zullen de deelnemers hun eigen machines kunnen creëren met de hulp van diverse digitale...