Archives : Showcase

8 juni - 1 september 2017

Impersonate is een installatie die de interacties van sociale netwerken en hun algoritmische karakter aankaart. Wat het toestel absurd maakt, is dat het zowel de...

4 november - 14 november 2016

Met 'Change Everything Forever' van Furtherfield, 'Blockchain, an architecture of control?' van Louise Drulhe, ‘V-formation, a freedom coop’ van Sue Ferge en Pieter Heremans' experimentele visualisatie van Faircoin blockchain transacties.

10 februari - 8 april 2016

plug.2 van Wannes Missotten en Torri Nickmans is een intrigerende hybride installatie, waarin verschillende audiovisuele stromen een uiteenlopend maar toch compact geheel vormen. Tijdens de vernissage (10 februari) zal de installatie als decor dienen voor een obstructieve...

22 oktober - 22 november 2015

Een installatie van Philippe Elipeo, opgebouwd rond zijn meest recente Protomorfische Sculpturen, geprint in 3D in groot formaat, waarin hij speelt met spiegeling, een trompe l'oeil effect en een dubbelzinnigheid tussen een echt en berekend beeld .

25 juni - 4 september 2015

"I AM LOOKING AT A ROOM" is het resultaat van een samenwerking tussen het audiovisueel collectief TRIPOT (Marius Packbier en Aïlien Reyns) en plastische kunstenaar Laurent Trezegnies.

1 juli - 15 september 2014

Een installatie op de grens van beeldhouwkunst, mapping en animatiefilm. Antonin De Bemels tranformeert een papier-maché sculptuur in een levende dummy die wanhopig probeert uit te zoeken of hij menselijk is of niet. 

4 juni - 22 augustus 2013

This first version of a series of assemblages is part of a research around versioned physical artworks, led by Raphaël Bastide since 2012. Révisable 1 focuses on making modifications of a versioned object accessible, and on the publication of its history. The artwork...

17 januari - 9 februari 2012

Slimme architectuur is de toekomst. Elise Elsacker en Yannick Bontinckx tonen dit aan met hun Kinetic Pavilion, een constructie die reageert op weersomstandigheden, menselijke interactie, sociaal gedrag en ongetwijfeld nog veel meer.

28 september - 3 november 2011

Quix stelt een nieuwe reeks werken op klein formaat voor. Deze reeks omvat de algoritmische, minimale composities die hij gewoonlijk tentoonstelt als grootschalige installaties

13 juni - 11 augustus 2011

In twee komische installaties combineert Véronika Usova humor met nieuwsfeeds. Het nieuws van de ene installatie brengt een ellendige pop aan het schudden, terwijl de nieuwtjes van de andere een generisch landschap samenstellen waarbij de essentie bewaard blijft: alles gaat...