Archives : Dorkbot

30 maart 2016

Voor deze 13de editie van de DorkbotBRU nodigden we Lionel Maes, Romain Marula & Ivan Murit en François Zajéga uit, om hun lopende projecten en/of experimenten met ons te delen.

6 mei 2015

met projecten van Elias Heuninck, Jo Caimo en Theo Lalis

26 maart 2014

with projects by Julien Maire, Val Macé & David Chazam and Yann-Aël Le Borgne & Roman Miletitch.

4 april 2012

met Aernoudt Jacobs, Unfold and Corneel Cannaerts.

18 januari 2012

Met Aernoudt Jacobs, Duncan Speakman, Elise Elsacker en Yannick Bontinckx. 

14 december 2011

iMAL nodigt het kunstenaarscollectief “De Werktank” uit om een presentatie te geven over enkele van hun projecten. Met: Wim Janssen, Ief Spincemaille et Kurt D'Haeseleer.

23 februari 2011

In deze “geeky but arty” Dorkbot zullen we, los van de technische implementatie, de vraag behandelen over de uiting van het artistieke discours rond technologie. We zullen werken voorstellen waar hardware wel een zichtbaar, integraal deel is van het kunstwerk, maar niet het...

28 april 2010

iMAL nodigt 3 scholen uit met een afdeling multimedia of digitale kunst om hun beste projecten te komen voorstellen. Deze eerste Studenten Special zal projecten tonen van Design & Media Academie (Genk), Ecole de Recherche Graphique (Brussel) en ESAPV (Bergen). Op het menu...

26 januari 2010

Raul Aguaviva, Tim Knapen, Wendy Van Wynsberghe will present their creative machines and accessories. Made of old scanners or conductive textile and thread, their inventions show that they did not loose the taste of do-it-yourself acquired in their childhood.

27 oktober 2009

Hybrid is the keyword of this 4th DorkbotBRU. Robots with human drawing skills, moss carpets augmented with sensors and other electronic devices, steel plates with brainwaves vibrations. With Tim Knapen, David de Buyser and Christoph De Boeck, this Wednesday 28th October at...