Archives : Events

25 april 2019

In collaboration with, and in the framework of Festival des Nuits du Beau Tas 2019

2 februari 2019

Ons eerste evenement dit jaar vindt plaats op Transmediale 2019 in Berlijn! Het wordt de eerste van een reeks Europese "on-conferenties" waarin we op zoek gaan naar mogelijkheden om een open en gezonde digitale omgeving te creëren. Met Josephine Bosma (criticus), Cathleen...

22 december 2018 - 2 januari 2019

FabLab.iMAL blijft open tijdens onze winterpauze, met aangepaste openingsuren.

1 december 2018

Tijdens Reclaim the web! ontdekt u het P2P web, een alternatief voor ons huidige systeem, waar iedereen gegevens kan delen en websites en apps kan publiceren vanaf zijn eigen computer, zonder afhankelijk te zijn van een centrale...

20 april 2018

Met Yves Bernard, Peter Beyls, Josephine Bosma, Constant Dullaart, Valérie Hasson-Benillouche, Hampus Lindwall, Fabio Paris, Domenico Quaranta, Carlo Zanni.

16 oktober 2017

Naar aanleiding van de finissage van 'The State of Things 2017' heeft iMAL Les Ateliers Claus te gast op maandag 16 oktober 2017 voor 3 concerten...

29 september - 30 september 2017

Wil je de vrijheid en vrolijke anarchie van het vroege internet in de fysieke ruimte herleven? De Internet Yami-Ichi is een vlooienmarkt waar “internet-gerelateerde” dingen kunnen gedeeld en verkocht worden: glitch kleding, verwijderde lettertekens, databases van...

23 mei - 25 mei 2017

In 2015 gaven Morehshin Allahyari en Daniel Rourke het '3D Additivist Manifesto' uit, een oproep om de 3D-...

5 april 2017

boredomresearch is een samenwerking tussen de Britse kunstenaars Vicky Isley en Paul Smith. Hun werk onderzoekt de mechanica van de natuurlijke wereld met behulp van moderne technologie. In deze lezing gaan ze in op hun nieuwste werk, een zwerm van zelforganiserende robots...

3 november - 4 november 2016

Een programma met een internationaal symposium, een showcase en ateliers rond de Blockchain-technologie, gerealiseerd in samenwerking met LARbitsLAB.